ExtremTeam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeSearchRegisterLog in

 

 Regulament Admini

Go down 
AuthorMessage
LeThaL
Admin
Admin
LeThaL

Posts : 137

Regulament Admini Empty
PostSubject: Regulament Admini   Regulament Admini Icon_minitimeSun May 01, 2011 8:44 am

ReGuli Admini


1. Adminii serverului sunt pentru a tine bunul mers al serverului si pentru a face jocul placut. De aceea prima din regulile de baza este: Atentie la comportamentul fata de jucatori . Absolut orice abuz se pedepseste conform regulamentului. Comportamentul fata de jucatori trebuie sa fie impartial si de fair play .
2. Reguliile de pe server sunt facute in colaborare cu adminii co-owner
3. Adminii sunt la randul lor jucatori si trebuie sa cunoasca , sa respecte si sa aplice regulamentul jucatorilor.
4. Setarile serverului sunt prestabilite de catre owner. Orice modificare a acestor setari se considera incalcare a regulamentui.
5. Nu se admit in nici un caz folosirea puterilor de admin asupra altui admin indiferent de nivel. Singurul care isi rezerva acest drept este ownerul. Pentru reclamatii fata de alti admini (numai insotite de dovezi) adminii se vor adresa in sectiunea "Admins Only"
6. Ownerul nu va lua decizii de upgrade/retragere , a accesului vreunui admin fara consultarea (a se intelege votul) adminilor de pe server,in aces caz se va folosi sectiunea "Mariri & Degradari".In acea sectiune au dreptul sa propuna pt remove sau upgrade doar adminii owner sau co-owner

Reguli administrative

1. Pentru cheaturi se aplica pedepsele formulate in regulamentul jucatorilor
2. Orice pedeapsa data pentru cheat trebuie sa fie in mod obligatoriu insotita de dovada. Modalitatile de obtinere a dovezilor se gasesc in regulamentul jucatorilor.
3. In cazul in care adminul banuieste ca un jucator foloseste coduri dar nu poate obtine dovezile necesare , poate sa ii dea ban maxim 1.000 minute.
4. Nici un admin nu are voie sa scoata banul dat de alt admin, fara permisiunea acestuia.
5. Nu se schimba harta inainte de 10 minute. In cazuri exceptionale (majoritatea jucatorilor nu vor harta respectiva) se da un singur votemap. Acest lucru se face de catre adminul cel mai mare in grad.
6. Nu se schimba harta in timpul rundei ! Acest lucru se face doar de catre owner !
7. Jucatorii care aduc injurii adminilor sau serverului (ma refer la injurii grosolane, nu un stf sau svf) pot fi banati dupa bunul plac al adminilor dar nu mai mult de 10000 minute. Singurul care isi rezerva acest drept este ownerul. In cazul in care jucatorii sint mult prea nesimtiti, sau isi repeta greseala de multe ori, se pot bana pe o durata de timp permanenta.
8. Orice ban permanent se posteaza pe forum, obligatoriu insotit de cel putin o dovada

Reguli de sanctionare

1. Regulamentul SE RESPECTA si SE APLICA de catre toti adminii intocmai cum este el facut, fara interpretari personale. Neaplicarea regulamentului (indiferent de motiv) se sanctioneaza.
2. Greseala inseamana neaplicarea regulamentului pentru alti playeri. Incalcarea regulamentului (din vointa proprie) se considera greseala grava si se pedepseste conform paragrafului de sanctiuni.
3. Aplicarea comenzilor asupra altor admini se considera greseala grava (singurul caz de exceptie este cheating-ul).

Sanctiuni

1. La prima greseala adminul va fi avertizat.
2. La a doua greseala adminului in cauza i se va retrage accesul pentru o perioada de timp (minim 1 saptamana), plus retrogradarea acestuia in rang
3. La a treia greseala adminului i se va retrage accesul de admin.
4. Daca se considera ca adminul a incalcat voit regulamentul (greseala grava), in afara de retragerea accesului, acesta poate fi banat conform regulamentului de player.

Atentie !

P.S Aceste sanctiuni se aplica si adminilor care au gradul de "helper".
Back to top Go down
https://extremteam.4umer.com
 
Regulament Admini
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ExtremTeam  :: Serverele#ExtremTeam :: Cs.ExtremTeaem.Com | Normal :: Regulament Server-
Jump to: